Wasresultaat
 
Fijnfiltersysteem Genius X2
Een schoon wasbad is dé voorwaarde voor een perfect wasresultaat én een laag zeep- & water verbruik.  Met GENIUS-X2 wordt het wasbad tijdens het wassen door een filtersysteem geleid. De eerste vuildeeltjes worden tijdens het wasprogramma weggepompt. Voorafgaand aan de naspoeling wordt het resterende vuil verwijderd.  De GENIUS-X2 filter reinigt zichzelf automatisch tijdens het wegpompen. 
 
Extra programma INTENSIEF
Het Intensief naspoelprogramma zorgt voor een verbeterde contacttijd met 60% meer naspoelwater op het glaswerk.

ROTOR wassysteem
Bij vaste wassystemen bestaat het risico op verstop-te sproeiers en wordt het waspotentieel niet optimaal benut. De gescheiden, draaiende was- en spoelarmen garanderen een perfect resultaat. De armen worden door de waterdruk aangedreven en verdelen het was- en spoelmiddel over de waskamer.  Het ROTOR-wassysteem garandeert een gelijkmatig en een dynamisch resultaat.
 
Groothoeksproeier
De efficiency van het wasprogramma is afhankelijk van de verdeling van het waswater en het voorkomen van dode hoeken. De sproeihoeken en de precisie van de waterstralen spelen hierbij een grote rol. De gepatenteerde groothoeksproeiers beslaan een aanzienlijk breder en preciezer sproei-oppervlak dan deze van andere merken. 
 
Naspoelpomp waterdruk onafhankelijk
Een onveranderd hoge temperatuur en constante spoelwater-kwaliteit garanderen niet alleen schoon, maar ook hygiënische vaat.  De naspoelpomp pompt steeds exact, volgens model, 2 of 1 liter schoon water van ruim 80°C in de glazenwasmachine. Het waterverbruik is altijd precies! De naspoelpomp bespaart  tot 50% water, energie en vaatwasmiddel!
Afspraak maken
Offerte aanvragen
Brochure GX-GP  

updated 25.04.2018 - copyright Hobart 2018
Hobart Belgium