Wasresultaat
 
 
Voorwas, hoofdwas en naspoelen in één machine!
 
Fijnfiltersysteem GENIUS X2
Een duurzaam schoon wasbad is dé voorwaarde voor een perfect wasresultaat én een laag zeep- & waterverbruik. Met GENIUS-X2 wordt het wasbad tijdens het wassen door een filtersysteem geleid. Het vuil wordt tijdens het wasprogramma weggepompt. De GENIUS-X2 filter reinigt zichzelf automatisch.
 
Wasbadverversing Programma AQUA
Door het spoelen van bv soepkommen of pannen neemt de vetconcentratie en/of de hoeveelheid zetmelen in het waswater toe. Onze vaatwasmachines zijn uitgerust met een "fill & dump" programma dat de tankinhoud volledig ververst. Onopgeloste vetdeeltjes en resten worden weggepompt. De waterverversing geschiedt automatisch en snel.
 
ROTOR Wassysteem
Bij vaste wassystemen bestaat het risico op verstopte sproeiers en wordt het waspotentieel niet optimaal benut. De gescheiden, draaiende was- en spoelarmen van het ROTOR-wassysteem van HOBART garanderen een perfect wasresultaat.
 
Groothoeksproeier
De efficientie van het wasprogramma is afhankelijk van de verdeling van het waswater en het voorkomen van dode hoeken. De sproeihoeken en de precisie van de waterstralen spelen een grote rol. De Hobart gepatenteerde groothoeksproeier beslaat een aan-zienlijk breder en preciezer sproeioppervlak.
 

Hygiëneprogramma CLEAN-ASSIST
Na verloop van tijd zetten zich in elke vaatwasmachine kalk en vuildeeltjes af. Het hygiëneprogramma CLEAN-ASSIST reinigt de vaatwasmachine effectief en duurzaam met de INTENSIEF-hygiënetabletten. Dit gebeurt na een vast aantal wasbeurten en zorgt voor een prettig geurende waskamer.

Afspraak maken
Offerte aanvragen
Brochure FX-FP  

updated 25.04.2018 - copyright Hobart 2018
Hobart Belgium