Wasresultaat
 
GENIUS -X2 fijnfiltersysteem
Met het unieke fijnfiltersysteem wordt het was-bad tijdens het wassen door een stelsel van zeven en  filters geleid. De vuildeeltjes worden tijdens het wasprogramma weggepompt. Vooraf-gaand aan de naspoeling wordt het resterende vuil verwijderd. GENIUS-X2 garandeert proper waswater én een besparing van 30% op het zeepverbruik.
 
 
TURBOLATOR WASSYSTEEM
Om ook het hardnekkigste vuil flink onder druk te zetten, heeft Hobart een speciale waspomp ontwikkeld.
In vergelijking met traditionele pompen is de afwasdruk bijna verdrievoudigd – een echte krachtpatser!
In combinatie met de viervleugelige wasarm vormt de hoge druk waspomp (circulatiecapaciteit van 1150 liter/minuut) het belangrijkste onderdeel van het Hobart turbolator wassysteem.

ZEEFINDICATIE SENSOR
Als er veel vuil in de machine zit, kan de filter verstopt raken. De zeefindicatie sensor registreert dit en toont een waarschuwing op het bedieningspaneel. Deze functie is een hulpmiddel voor het personeel en garandeert een continu goede werking van de vaatwasmachine.
 


POWER-PLUS-WASPROGRAMMA
Als voedsel langere tijd op gereedschappen zit, kan het nodig zijn om het vaatwerk voor te wassen of een aantal malen door de gereedschappenmachine te laten lopen. Het POWER-PLUS-wasprogramma zorgt voor een hogere druk bij het wassen waardoor zelfs het ergste aangekoekte voedsel zonder voorwassen wordt losgeweekt en weggespoeld. Het programma heeft speciale pulserende sproeiers, waardoor Hobart u ook een smetteloos hygiënisch resultaat garandeert bij moeilijk te verwijderen voedselresten.


ACCURINSE NASPOELSYSTEEM

Een constante temperatuur en volume van schoon naspoelwater is essentieel om het vaatwerk proper en hygiënisch te krijgen. Het Hobart-systeem "duwt" het naspoelwater niet door de boiler, maar "trekt" het erdoorheen. Het systeem staat volledig los van de waterdruk op locatie. Afhankelijk van het programma voert het ACCURINSE-systeem bij elke cyclus precies dezelfde hoeveelheid vers water aan van ruim 80°C.

Afspraak maken
Offerte aanvragen
Brochure  

updated 25.04.2018 - copyright Hobart 2018
Hobart Belgium