Get Adobe Flash player
Elke maand opnieuw zetten we een verhaal neer van een gebruiker in praktijk, vertel uw verhaal, wij zetten uw bedrijf in de kijker:

OKTOBER 2017 BAKKERS IN DE KIJKER!
 
"Geen dag zonder gereedschappenwasmachine."

De lekkerste vlaaien komen uit Limburg, zo wordt altijd gezegd. Bakkerij Hermans, een echte ambachtelijke bakkerij en staat bekend om z'n heerlijke fruitvlaaien.  Om de veelzijdige dagelijkse bakkerijvaat soepel schoon te krijgen, werkt men sinds jaar en dag met Hobart. Een blik in de keuken bij Bakkerij Hermans…
                                                                                           SPECIALITEIT IN FRUITVLAAIEN
"Opa Hermans is meer dan 70 jaar geleden met de bakkerij gestart," zo vertelt Carmen Hermans. "De specialiteit in fruitvlaaien komt door de agrarische afkomst van mijn oma. Opgegroeid in een boerenbedrijf wist zij veel van fruit. Mijn vader kreeg het bakkersvak met de paplepel ingegoten. In de loop der jaren heeft hij de bakkerij verder uitgebouwd. Zelf was ik vanaf mijn 12e jaar ook veel te vinden in de bakkerij, maar heb een andere beroepsopleiding genoten. Het team bestaat uit maar liefst vijf fulltime bakkers."
                                                                                                  AMBACHT ALS KRACHT
Het fabrieksmatige in de bakkersbranche passen wij vrijwel niet toe. We maken en doen veel zelf, zoals de pudding en het vullen van de vlaaien. Dat waarderen de klanten heel erg. Met de bakkerij aan huis zijn wij ook flexibel. Als een klant à la minute nog iets wil, dan kunnen we vaak aan die wens voldoen. En het ruikt ook nog eens heerlijk in en rond de zaak!" 

OP EN TOP SERVICE
De apparatuur voor een bakker is net zo veelzijdig als het vak, slagroomblazers, planeetmengers of een gereedschappenwasma-chine, ook wij maken er dankbaar gebruik van.
"Hobart Foster apparatuur gebruiken wij al lang. In 2010 was onze vaatwasmachine aan vervanging toe. Samen met mijn vader en oom heb ik toen gekeken naar een goede nieuwe machine. Hobart Foster is marktleider en staat goed bekend. Het vertrouwen in Hobart Foster hadden we al, ook door de op en top service. Zij reageren onmiddelijk als je een vraag hebt.
 
ONMISBAAR
"Met dit positieve beeld konden we snel een afgewogen keuze maken. Het is weliswaar een aanzienlijke investering, maar een goede vaatwasmachine is onmisbaar. De keuze is gevallen op de Hobart UXTL gereedschappenwasmachine. We wassen er werkelijk van alles mee af; de slagroomblazer, klein materiaal van de patisserie, vlaaiplaten, aluminiumplaten van 60x40 of broodkratten… het gaat er allemaal in"
 
EEN ZEKER GEVOEL
"De medewerkers waarderen het eenvoudige gebruik van de Hobart vaatwasmachine. Het bedieningspaneel is eenvoudig, de machine werkt snel en is zeer eenvoudig schoon te maken.
Op de machine hebben we een onderhoudscontract lopen. Het preventieve onderhoud en de controles door Hobart Foster geven ons de gewenste zekerheid.  Want onze gereedschappenwasmachine, daar kunnen we geen dag zonder!"
 
 

updated 25.04.2018 - copyright Hobart 2018
Hobart Belgium