Gebruiksvriendelijk
 
  • 1-KNOPSBEDIENING
  • STATUSKLOK,  toont de vooruitgang van het wasprogramma
  • HYGIENEPROGRAMMA, CLEAN-ASSIST
  • MELDING BIJVULLEN VAN WAS- & SPOELMIDDEL

 

 1-KNOPS BEDIENING "SMARTRONIC"
Uw gereedschappen wasmachine moet snel en eenvoudig te bedienen zijn. De gepatenteerde 1-knopsbediening SMARTRONIC geeft in logische kleuren de programmastatus weer. Alleen het hoogst noodzakelijke wordt weergegeven: 'verwarmen', 'wassen' en 'klaar voor gebruik'. Bij de PREMAX modellen gaat, zodra een programma afgelopen is, een akoestisch signaal af.
 
 Statusklok Hobart gereedschappenwasmachines
STATUSKLOK
De statusklok toont zichtbaar de vooruitgang van het lopende wasprogramma. De vier kleurensegmenten worden met de wijzers van de klok mee gevuld. Op die manier kan ook bij piekperiodes efficiënt worden gewerkt.
 

HYGIENEPROGRAMMA CLEAN-ASSIST
Na verloop van tijd zetten zich in elke vaatwasmachine kalk en vuildeeltjes af. Het Hygiëneprogramma CLEAN-ASSIST reinigt uw machine effectief en duurzaam met INTENSIEF-hygiënetabletten. Dit gebeurt na een vast aantal wasbeurten en zorgt tevens voor een prettig geurende waskamer.
 
 
INDICATOR VOOR BIJVULLEN
Bij machines met externe was- en/of naspoelmiddel containers geeft de ingebouwde niveau-indicator aan wanneer deze moeten moeten worden bijgevuld. Hierdoor wordt op elk moment een perfect wasresultaat behaald.
 
 
STANDAARD GEINTEGREERDE NASPOELPOMP
U bent zeker van een goed wasresultaat door de standaard geïntegreerde naspoelpomp. Uw voordeel: een permanent goede en hygiënisch wasresultaat, optimale droging van het naspoel-middel en een goed droogresultaat.
 

RONDOM GESLOTEN KAP
geen afzuigkap noodzakelijk
- optimale hygienische omstandigheden, er komt minder damp vrij
- geen vochtige wanden en vloeren
- kostenbesparing tot 5 kW/uur
Afspraak maken
Offerte aanvragen
Brochure  

updated 25.04.2018 - copyright Hobart 2018
Hobart Belgium