Get Adobe Flash player
 
Voordelen PREMAX modellen
 
De modellen UPS en UPT zijn uitgevoerd met de innovatieve PREMAX vaatwastechnologie.
 
VERHOOGDE CAPACITEIT DOOR ZIJWAS- & NASPOELSYSTEEM
Dankzij de extra bevestigingsrails voor GN-producten in combinatie met de extra was- en naspoelsystemen aan de linker- en rechterkant van de waskamer heeft de PREMAX UPS dezelfde capaciteit als gereedschappen wasmachines met granulaatkorrels.
 
Afhankelijk van het model kan de capaciteit voor GN-bakken worden verdubbeld of verdrievoudigd.
 
De zijgeleidingsrails zijn ook geschikt voor Euronorm kratten en/of bakken. KLIK hier voor een overzicht van de capaciteiten.
 
Het zijwassysteem verhoogt ook de capaciteit voor kratten en containers. Aan elke kant is een extra haak voor één Euronorm-container.  Bakken met een kleiner formaat & GN-producten met handvatten moeten zoals gewoonlijk op het basisrek worden geplaatst.
 
DIRECT SPROEISYSTEEM
Handmatig voorweken en voorwassen van vaatwerk is een tijdrovend proces, maar wel nodig bij conventionele systemen om optimale wasresultaten te behalen. Bij het directe sproei-systeem voor afwasmiddelen van Hobart wordt het vaat-werk na de voorwascyclus direct besproeid met afwasmiddel. Hierdoor weken zelfs de ergst aangekoekte voedselresten los.
 
STOOMINJECTIE
Sterk aangekoekte voedelresten zoals zetmeel en eiwitten zijn een uitdaging voor elke pottenwasser.  Bij de PREMAX UPS zorgt stoom als aanvulling op het POWER-PLUS wasprogramma ervoor dat sterk aangekoekt voedsel wordt verwijderd.  Door de stoom stijgt de wastemperatuur naar 70° waardoor het systeem effciënter reinigt en de wasprestaties duidelijk hoger liggen: 250% voor zetmeel en 40% voor eiwit. 
 
Afspraak maken
Offerte aanvragen
Brochure  

updated 25.04.2018 - copyright Hobart 2018
Hobart Belgium