Wasresultaat
 
FIJNFILTERSYSTEEM GENIUS-X²

Het unieke fijnfiltersysteem Genius X² reinigt het waswater. Een paar seconden na de opstart van het wasprogramma wordt het vuil gevangen in het filtersysteem. De geoptimaliseerde Genius X² scheidt het vuil ca. 8 seconden na de programmastart af door het gedeeltelijk afpompen van 1 liter water. Het resultaat is een continu schoon waswater én een besparing op het zeepverbruik.

 

TURBOLATOR WASSYSTEEM & VIERVLEUGELIGE WASARM
Om het hardnekkigste vuil flink onder druk te zetten, heeft Hobart een speciale waspomp ontwikkeld. In vergelijking met traditionele pompen is de afwasdruk bijna verdrievoudigd - een echte krachtpatser! Tegelijkertijd wordt de contacttijd tussen water, afwasmiddel en vaatwerk verdubbeld door de dynamische waskracht van het TURBOLATOR WASSYSTEEM.

100% meer waskracht. In combinatie met de viervleugelige wasarm vormt de hoge drukpomp het  belangrijkste  onderdeel  van
het wassysteem. De stroomver-houdingen zijn zo geoptimaliseerd dat de hoge wasdruk eerst boven en dan onder wordt opgebouwd.  Hierdoor blijft het vaatwerk op dezelfde plaats. (belangrijk bij holle voorwerpen). 

 


W
ASPROGRAMMA POWER-PLUS

Des te langer de vuile vaat staat, des te sterker hechten voedselresten zich aan het vaatwerk vast.  In tegenstelling tot conventionele programma's weekt de Hobart doorschuif vaatwas-machine ook moeilijk en sterk aanhechtende etensresten zonder voorspoeling los. 

 
CONTINUE WASPROGRAMMA
Wanneer vuile vaat lang heeft gestaan of gerechten aangebrand zijn is er sprake van een extreem hoge vervuilingsgraad. Meermaals reinigen van de vaat is dan onvermijdelijk. Het CONTINUE WASPROGRAMMA van de Hobart doorschuif vaatwasmachine garandeert een smetteloos resultaat in één afwascyclus.
 

Z
EEFINDICATIESENSOR

 De Zeefindicatiesensor test voortdurend of de zeef op de juiste manier geplaatst is. Zo niet, dan geeft de SMARTRONIC besturing u een waarschuwing. Zodra de zeef weer goed gepostitioneerd is, wordt het programma hervat.

Afspraak maken
Offerte aanvragen
Brochure  

updated 25.04.2018 - copyright Hobart 2018
Hobart Belgium