Modellenoverzicht
 
  
S-uitvoering: waterontharder NONSTOP
Kalk is verantwoordelijk voor de aanslag op machineonderdelen en doorgebrande verwar-mingselementen. Alle Hobart vaatwasmachines zijn verkrijgbaar met ingebouwde wateront-harder. 
 
 
T-uitvoering - dubbele capaciteit

Met het Twin model, kunt u twee rekken tegelijk naast elkaar wassen.
 
L-uitvoering -verhoogde invoer
De L-uitvoering is extra breed (735mm)  en heeft een extra hoge invoerhoogte van 540mm i.p.v. 440mm. Dit model laat u toe om grotere elementen zoals kratten, bakken en gereedschappen af te wassen. 

 

U-uitvoering - grotere waskracht
Vaatwasser voorzien van een extra spoelprogramma onder hoge druk met een omschakelbare waspomp. Door de verhoogde druk circuleert er meer water (van 740 liter per minuut naar 1150 liter per minuut). Deze uitvoering is zeer geschikt voor het wassen van gereedschappen en hardnekkig vervuilde potten en pannen.

R
-uitvoering - energieterugwinning
Deze uitvoering heeft een energieterug-winningssysteem. Het afgepompte water komt in een reservoir terecht dat in ver-binding staat met een coaxiale spoelvormige buis die uitmondt in de afvoer. Aan de buitenzijde van de dubbelwandige buis wordt koud voedingswater in tegenstroom gevoerd naar de boiler. Aan het einde van de naspoelperiode heeft dit water een temperatuurverhoging gekregen van circa 34°C. In de boiler wordt het water vervolgens doorverwarmd tot 85°C.  Uw voordeel: energie wordt kosteloos teruggewonnen.

Afspraak maken
Offerte aanvragen
Brochure  

updated 25.04.2018 - copyright Hobart 2018
Hobart Belgium