Extra voordelen PREMAX modellen
 
 

 Bespaar tot 30% aan water, energie en chemie
De  PREMAX AUP verbruikt slechts 2,3 liter water waardoor u tot 30% bespaart aan water, energie en chemie. In de ECO modus wordt het waterverbruik zelfs gereduceerd tot 1,4 liter!

Verhoogde capaciteit - sneller schoon
Een andere bijzondere functionaliteit van de PREMAX modellen is het HOT-TEMP heetwater wassysteem. Het waseffect is het resultaat van een samenwerking van temperatuur, tijd, mechanische en chemische werking. Conventionele doorschuif vaatwasmachines wassen het vaatwerk op ca. 60°C.  De PREMAX modellen wassen het vaatwerk op meer dan 63°C. Daardoor wordt de efficiëntie van de reinigingsmiddelen wezenlijk verbeterd; het vaatwerk wordt sneller schoon. Het HOT-TEMP heetwater wassysteem verhoogt de capaciteit van de machine naar
75 manden per uur.
 
Zetmeelverwijdering en bestek programma
Het basisreinigingsprogramma ZETMEELVERWIJDERING verwijdert het zetmeel van het vaatwerk.  Het programma ontlast het personeel en garandeert glanzend vaatwerk.
 
Het BESTEKPROGRAMMA maakt gebruik van hete stoom.
 
VAPO-STOP (Optioneel)
Bij het openen van conventionele vaatwasmachines ontsnapt er hete stoom uit de kap. Vapostop onttrekt de vochtige lucht uit de kap dmv een geïntegreerd meertraps afzuigsysteem en vermijdt hierdoor het ontsnappen van stoom.  Slechts 4 gram vocht per cyclus komt vrij in de lucht, de meeste stoom van ca. 60°C blijft binnen de rondom gesloten kap. Deze resterende stoom wordt afgevoerd  en condenseert binnen de machine. Een extra afzuiginstallatie is niet nodig.
 
Akoestisch signaal einde wasprogramma
Een akoestisch signaal is in te stellen bij het einde van een wascyclus.
 
KOSTELOZE ENERGIETREUGWINNING
Een conventionele afwasmachine pompt na elk afwasproces een gedefinieerde hoeveelheid water uit de tank. Het afvalwater heeft een gemiddelde temperatuur van ca. 60°C. De energieterugwinning van de Hobart leidt het hete afvalwater in een warmtewisselaar langs het instromende koude water.  Het water wordt gratis verwarmd tot 45°C waardoor de temperatuur van ca. 85°C veel sneller bereikt wordt.
Afspraak maken
Offerte aanvragen
Brochure  

updated 25.04.2018 - copyright Hobart 2018
Hobart Belgium