HL-1400 Legacy - 140 liter planeetmenger 

Algemeen
De planetarische wer-king van de menger waarborgt efficiënt werk met constant resultaat. De HL-1400 wordt gele-verd in een gegoten stalen uitvoering en is volledig afgewerkt met een roestwerende lak-laag. Met behulp van een magneetcontact is de machine thermisch beveiligd tegen overbe-lasting van de motor.

Display
Op het digitale display kan tijd en  mengsnel-heid worden afgelezen. De tijd kan worden ingesteld op optellen of terugtellen.

Snelheden
Het overschakelen van de ene naar de andere versnelling is mogelijk tijdens het draaien zonder het toestel te stoppen. De machine heeft 4 gesynchroniseerde mengversnellingen. 

 

Zwenkbare mengbak
De mengbak is op één punt bevestigd en kan hierop naar buiten worden gedraaid. Het plaatsen van de mengbak is zeer eenvoudig: Plaats de mengbak op het bevestigingspunt, draai deze naar binnen en de bak valt in een geveerd slot. Standaard is de mengbak voorzien van een spatbeveiliging.

Mengbakbeveiliging
De planeetmenger is voorzien van een mengbakbeveiliging met automatische uitschakeling (de machine start niet bij een onjuist geplaatste mengbak of bij een niet goed gesloten beveiliging).

Stir on lift
Door op de OMHOOG/OMLAAG knop te drukken, komt de mengbak automatisch op de gewenste stand. Het zware tilwerk verdwijnt letterlijk bij de Legacy planeetmenger. De gebruiker hoeft veel minder te bukken en te knielen.

Quick release
De hulpstukken zijn in een handomdraai te verwisselen. U hoeft slechts aan de ontgrendelingsknop te trekken om het hulpstuk te verwijderen. Ook de grote afstand tussen de mengbak en de machine vereenvoudigt het verwisselen van hulpstukken
Smart timer. 

Geleverd met
RVS mengbak met vervoerskarretje, draadgard (optie), aluminium platte mengarm, deeghaak en mengbakschraper (optie)
 

Afspraak maken
Offerte aanvragen
Brochure Brochure Hobart planeetmengers  

updated 25.04.2018 - copyright Hobart 2018
Hobart Belgium